Spanrubbers

Een spanrubber is ideaal om spullen mee vast te zetten op de fiets of aan de aanhangwagen. Het elastische materiaal kan uitgerekt worden en ergens omheen gebonden worden. Vanwege de spankracht van het elastische materiaal kun je zelfs zware spullen bevestigen. Goederen blijven dankzij dit materiaal stevig op hun plek zitten tijdens het vervoer. Je voorkomt zo dat je goederen onderweg verliest als je op de fiets van a naar b gaat. Het is de ideale manier om losse spullen bij elkaar te binden en te vervoeren. Wij geven tips voor het gebruik van dit handige hulpmiddel.

€ 5,95

Spanrubber

 

  Nylon
  4 stuks€ 0,95

Spanrubber

 

  Rubber
  Lengte: 40 cm
  Elastisch
  Elastisch

€ 4,95

Spanrubber

 

  Kunststof
  8 stuks
  4x clips voor dekzeil
  4x spanner met bal
  Elastisch

Waar gebruik je een spanrubber voor?

Dit kan voor verschillende toepassingen gebruikt worden. De meest bekende is de bagagedrager. Je kunt daarop je zware spullen vervoeren, zonder dat je fiets uit balans gebracht wordt. Scholieren gebruiken het bijvoorbeeld om de zware boekentas op de bagagedrager te bevestigen. Maar het kan ook gebruikt worden om spullen aan elkaar vast te maken. Bijvoorbeeld als je met de aanhangwagen op pad gaat en je er met een zeil afgedekt los zand in vervoert. Nadeel is dat het zeil snel wegwaait als de wind eronder slaat. Als je pech hebt verlies je een stuk zeil onderweg inclusief zand. Dit wil je natuurlijk voorkomen en gelukkig kan dit ook met dit hulpmiddel hier.

Haken of zonder haken?

Met een haak kun je het eenvoudig ergens aan vastmaken. Bijvoorbeeld als je een rond gat hebt waar het aan bevestigd moet worden. Als je geen haken hebt moet je eerst na het doorsteken door het gat een knoop erin leggen om ze vast te maken. Een nadeel van de uitvoering met haken is dat ze uit het gat kunnen glijden en losschieten. Dit gebeurt vooral als er te weinig spanning op het rubber staat. Anderszins zitten er voordelen aan de variant zonder haken. Het model zonder haken kun je bijvoorbeeld eenvoudig op maat van je spullen maken. Je voorkomt zo dat je houder losschiet tijdens het vervoer met een spanband van de juiste lengte.

Vragen en advies

Heb je vragen over spanrubbers of wens je advies bij het kiezen? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via het contact formulier.


Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,4
Uitstekend "Snelle levering, goede prijs, artikelen goed verpakt. Geen verbeterpunten." 9,2
Perfect "Ik heb de webshop overzichtelijk ervaren en een uitgebreide mogelijkheid van betaling." 9,2
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links